A Wingate projekt fő célja a női vállalkozók támogatása tréningeken, rendezvényeken, érzékenyítési folyamaton keresztül. Együttműködő partnereinket keressük országosan törekvésünk megvalósításához.

A kooperáció keretén belül hozzájárulunk terem- és egyéb szervezési költségeidhez, részese lehetsz egy törekvő, női vállalkozókat fókuszba helyező közösségnek, ismertségre tehetsz szert.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kérjük a lenti linken található form kitöltésével küldd el jelentkezésed legkésőbb 2023. január 31-ig.

A tréningek, képzések megvalósítása folyamatos, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében bíráljuk el – így, még idén is megvalósulhat az a rendezvényed, melyről már nagyon régóta álmodtál!

Az együttműködéssel partnerünk elfogadja a következő feltételeket:

  • az eseményen videó és képanyag készülhet, melyek felhasználhatók a Wingate projekt online és offline kommunikációjában
  • az esemény megjelenik a Wingate projekt eseményei között a Facebookon és a wingateproject.com felületeken
  • az esemény kommunikációjában társszervezőként megjelenik a Wingate projekt
  • az eseményen partnerünk biztosítja a Wingate roll-up és esetlegesen egyéb offline kommunikációs eszközök megjelenítését, valamint biztosítja a Wingate képviselője számára, hogy ~ 20 percben megtartsa bemutatóját a projektről