ARANY CLUB – club of woman entrepreneurs / Győr, Hungary
Disclaimer: The offical language of the event is going to be hungarian, hence, the description is only available in hungarian.

A Wingate project büszkén társul az ARANY KLUB – a vállalkozónők klubja rendezvénysorozathoz, annak érdekében ,hogy minél szélesebb körben tudja megszólítani a magyar vállalkozó nőket, illetve ezzel elősegítse a női vállalkozók fejlődését.

Sok szeretettel várjuk új klubunkba azokat a vállalkozónőket, akik szívesen vesznek részt számukra szervezett szakmai eseményeken, miközben találkozhatnak és kapcsolódhatnak hasonló nyitottságú és érdeklődésű vállalkozókkal.
A havonta megrendezésre kerülő programok mindegyikére igaz, hogy:
• kezdő vagy már gyakorlott, kis céget működtető vállalkozónőket várunk,
• neves előadók meghívásával garantáljuk a programok minőségét,
• előadás és mini workshop teszi gyakorlatiassá és aktívvá az esemény időtartamának legalább 80 %-át,
• a maximum 20 fős (kis létszámú) közösség lehetőséget ad a bizalmi légkör kialakításához, és a hatékony tudásátadást az interaktív előadás és mini workshop kereteiben,
• lehetőséget teremtünk az Előadók könyveinek, publikációinak, termékeinek bemutatására, értékesítésére és dedikálására,
• a résztvevők bemutatkozhatnak, kapcsolatot létesíthetnek egymással,
• eseményeink zárásaként egy állófogadásra hívunk meg minden résztvevőt, ahol finom falatok és hideg/meleg italok mellett lehet kötetlenül beszélgetni.
Harmadik előadónk Pusztai Ádám lesz, aki abban lesz segítségünkre, hogyan határozzuk meg a reális vásárló profilunkat és hogyan szóljunk hozzá?!
“Hejhó, Ádám vagyok, és ráveszek embereket… dolgokra.
Ehhez pedig olyan trükköket használok, amit a Duolingo vagy épp a Netflix, csak az itthoni KKV-knak és startupoknak nem kell egy egész divíziót fenntartania a jobb konverzióért. Nagyjából ezt jelenti a gamification és a vásárlói pszichológia, amivel foglalkozom.
Legyen stabil a marketinged alapja: építsd fel a Reális Vásárló profilodat, így mindig tudni fogod kinek-mit-hogyan mondj, hogy rábólintsanak az ajánlatodra a honlapodon
Ahhoz, hogy ezernyi edukációs cikk és kurzus meghallgatása után végre ne csak “írogasd”
a hirdetéseket,
a tartalmakat,
a landingeket,
amik nem igazán teljesítenek jól, ideje módszert váltani.
Már tudod, hogy ismerni kell a célcsoportot, eddig kábé megvolt leírva is a sajátod, de nem vetted elő rendszeresen (max a hirdetések beállításához). Itt az idő ezt egy fokkal okosabban művelni: így leszel egy tudatosan tervező, vásárlói pszichológiát használó szakember.
Ehhez pedig nem a tucat-blogcikkeken át vezet az út.
A célcsoportod szóba fog veled állni, fogyasztja a tartalmaidat és vásárolni fog tőled, mert úgy szólsz hozzájuk, mintha önmagukkal beszélgetnének. Így nem te veszed rá őket a vásárlásra, hanem önmagukat győzik meg. Ezért lesz a legjobb barátod a Reális Vásárló.”
————————————————————————-
Részvételi díj: 14.990.-/fő
• Tartalma: 3 órás program
• szakmai előadás neves előadóval – Pusztai Ádámmal
• kapcsolatépítés
GYŐRI MOMP KEDVEZMÉNYES DÍJ:
12.990.-/fő (-15%)
Az eseményre regisztrálás szükséges:
https://forms.gle/d1oFyNWT8ymPsKA68

Country: Hungary

City: Győr

Date: 2023-04-21