ARANY CLUB – club of woman entrepreneurs / Győr, Hungary
Disclaimer: The offical language of the event is going to be hungarian, hence, the description is only available in hungarian.

A Wingate project büszkén társul az ARANY KLUB – a vállalkozónők klubja rendezvénysorozathoz, annak érdekében ,hogy minél szélesebb körben tudja megszólítani a magyar vállalkozó nőket, illetve ezzel elősegítse a női vállalkozók fejlődését.

 

Sok szeretettel várjuk új klubunkba azokat a vállalkozónőket, akik szívesen vesznek részt számukra szervezett szakmai eseményeken, miközben találkozhatnak és kapcsolódhatnak hasonló nyitottságú és érdeklődésű vállalkozókkal.
A havonta megrendezésre kerülő programok mindegyikére igaz, hogy:
• kezdő vagy már gyakorlott, kis céget működtető vállalkozónőket várunk,
• neves előadók meghívásával garantáljuk a programok minőségét,
• előadás és mini workshop teszi gyakorlatiassá és aktívvá az esemény időtartamának legalább 80 %-át,
• a maximum 20 fős (kis létszámú) közösség lehetőséget ad a bizalmi légkör kialakításához, és a hatékony tudásátadást az interaktív előadás és mini workshop kereteiben,
• lehetőséget teremtünk az Előadók könyveinek, publikációinak, termékeinek bemutatására, értékesítésére és dedikálására,
• a résztvevők bemutatkozhatnak, kapcsolatot létesíthetnek egymással,
• eseményeink zárásaként egy állófogadásra hívunk meg minden résztvevőt, ahol finom falatok és hideg/meleg italok mellett lehet kötetlenül beszélgetni.
Negyedik előadónk Danyi István lesz, aki abban lesz segítségünkre: Hogyan szerezz magadnak napi 1 órát a mindennapokban?
“Sziasztok, Stipi vagyok,
Eddigi változatos projekt menedzser múltam során megjártam már a teljesen karót nyelt multit, ahol Hammurapi törvényoszlopaihoz hasonlóan azt kellett csinálni, amit valaki 10 évvel ezelőtt kitalált, hogy majd jó lesz úgy. És voltam olyan digitális kurzusokat értékesítő startupnál is, ahol teljesen szabadon lehetett saját folyamatokat kialakítani és pitchelni.
De amikor éppen nem könyékig merülve túrom az internet bugyrait a legfrissebb és leghatékonyabb megoldások után szívesen nézem meg egy-egy részt a kedvenc sorozataimból a feleségemmel vagy tesztelem a kombinatorikai készségeimet különböző PC játékokon.
Mindent, amit eddig összeszedtem saját érdeklődésből tanultam meg, nem azért, mert “elküldtek” tanulni.
Az időgazdálkodás és személyes hatékonyság témájával már több mint 8 éve foglalkozom és hiszem, hogy bárkinek tudok segíteni egy kiegyensúlyozottabb napi rutin vagy egy rendszer felépítésében.
És bár azt gondolhatod, hogy ennek ösztönösnek kellene lennie, változásra és fejlődésre ezen a területen bárki képes, sőt! Egy új rugalmas rendszer a leghektikusabb napon is biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt számodra.
Mind erre azért van szükséged, mert ha másokon akarsz segíteni, akkor először magadat kell fejlesztened.
Ne többet dolgozz, dolgozz okosabban!”

Country: Hungary

City: Győr

Date: 2023-05-26